Om du skal til festival, koncert, messe eller noget helt fjerde, er der en række ting, du altid skal huske forud for opstilling af din nyindkøbte stilladsbar.
- Sørg for at du har alle nødvendige tilladelser. Dette er vigtigt af juridiske og ansvarsmæssige årsager, og du kan være nødt til at vise dem for festivalarrangører eller lokale myndigheder.
- Sæt din stand op på et sted, der er let for kunder at få adgang til, med masser af plads til at bevæge sig rundt og lægge ordrer. Sørg desuden for, at baren vender rigtigt ift. sol, vind og vejr.
- Hav nok personale til at håndtere det forventede niveau af forretning. Det er vigtigt at have nok mennesker til at tage ordrer, lave drikkevarer og håndtere eventuelle problemer, der kan opstå.
- Fyld op på alle nødvendige forsyninger, herunder alkohol, mixers, kopper, is, pyntegenstande og alle andre ting, du skal bruge til at betjene kunderne.
- Test alt udstyr før festivalen for at sikre, at det er i god stand. Dette inkluderer ting som ismaskiner, blendere og kasseapparater. Det er vigtigt at identificere og løse eventuelle problemer, før festivalen begynder, for at undgå forsinkelser eller forstyrrelser.
Har vi glemt noget?
Skriv i kommentarsporet, hvis du har noget at tilføje 🙂
Skriv et svar